Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat când vor cădea primii fulgi în Capitală. Mihai Timu, meteorolog ANM, a declarat la Antena 3 că vremea se va schimba zilele ce vin, însă nu radical. 

"Astăzi şi mâine, peste ţara noastră va pătrunde o masă de aer rece, dar nu atât de rece âncât să producă o răcire dramatică. Doar în sud vorbim de maxime peste norme, 17 - 18 grace Celsius. De mâine, revenim la un regim termic normal. Vestea bună este că pe timpul nopţilor vor fi temperaturi plăcute, pozitive, între 0 şi 9 grade Celsius, mai ridicate decât ar fi normal", a explicat Timu.

Articolul continua dupa recomandari

Specialistul a spus că România se află la periferia unui ciclon format în zona bazinului Mării Mediterane.

"Nu scăpăm de ploi, dar vor fi puţine şi în cantităţi slabe. Vineri, vor fi ploi slabe şi burniţă în sudul teritoriului. Doar pe crestele cele mai înalte vom avea lapoviţă şi ninsori. Este adevărat, după 20 noiembrie sunt semnale că vremea se schimbă. Va pătrunde un val de aer rece şi vor fi precipitaţii, nu numai ploaie", a conchis meteorologul ANM.

Citeşte şi: ANUNŢ SURPRIZĂ. Ce se va întâmpla cu vremea începând de mâine, în Bucureşti şi în ţară. PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni