Un şofer din Focşani a surprins mai mulţi hingheri în timp ce se chinuie să prindă un căţeluş speriat. 

S-a întâmplat luni, pe Bulevardul Independenţei din municipiu. Patru angajaţi ai Serviciului de Ecarisaj al Primăriei Focşani au ajuns să oprească circulaţia pentru prinderea unui căţeluş. 

Articolul continua dupa recomandari

Patrupedul a încercat, fără succes însă, să scape de hingheri intrând sub o maşină.

„Mizerii spurcate!!! Va chinuiţi jumătate de oră să prindeţi un pui de câine, un suflet curat, nu murdar ca al vostru!!! Opriţi traficul, va târâţi pe sub maşini să prindeţi un câine sărman, speriat de moarte, şi toate astea pentru 10 lei pe care îi primiţi", a scris pe Facebook persoana care a postat imaginile.

Comentariile care au urmat au fost pe măsură.

"Ne simțim in siguranța, in Focsani cu acest biet cățel capturat barbar de câteva brute care #decat si-au facut treaba. Conferențiarilor: când va inoportuneaza su filmează cineva dintre noi care va plătim salariul: reporter sau simplu cetățean, uatevăr, nu trebuie sa răspundeți politicos! Dar, lăsați si voi aroganța: nu sunteți fermecători, nu ne faceti o viață mai bună, nu ne oferiți siguranța. E drept, aveți o meserie la fel de adorabilă precum groparii. Nu e musai să aveți studii superioare dar castigati cât un absolvent de drept, litere, etc care s-a reprofilat pe un jenibil minim pe economie. 

Am intrat in Europa, de curand, din 2007, sunt #decat 11 ani. Încercați si voi, câteva practici mai umane si adecvate capturarii unor suflete chinuite. Acesti căței vor fi eliberati in câteva zile, noaptea, pe ascuns, ca sa aveți ce prinde si maine. "Ca sa mănâncă gura voastră o pâine"! Va transmitem, din tot sufletul, un sincer: Hai, marș, jigodii cu 2 picioare!", a scris un focşănean.