Bătaia din clubul din Mediaș care a dus la moartea unui tânăr de 25 de ani a fost filmată de o cameră de supraveghere. Încăierarea între două găști a avut loc cu doar câteva minute înainte ca Marius Costăchescu să fie ucis.

Înregistrarea video de 1 minut și 50 de secunde a fost filmată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Conform ceasului camerei de supraveghere, Marius Costăchescu și prietenii săi intră la ora 01.04 în clubul din Mediaș.

Articolul continua dupa recomandari

Cum a izbucnit bătaia

La doar 15 secunde după ce au pătruns în local, grupul se ia la bătaie cu o alți indivizi, care stăteau la o masă. Speriați de scandal, mulți dintre clienți se îndreaptă în fugă spre ieșire.

Unul dintre indivizii care stăteau la masă e pus la pământ și lovit de unul dintre cei din banda care abia venise. Alți bătăuși sunt văzuți aruncând cu scaunele în adversari.

Bătaia dintre cele două bande rivale a durat aproximativ 30 de secunde, dar a fost foarte intensă. Este văzut apoi venind cu un cuțit în mână Marius Rusu, individul care urma să comită crima.

Tânărul de 30 de ani, care a mai fost condamnat pentru omor, este extrem de furios și amenință cu cuțitul. Un prieten îl urmează cu o bâtă. Grupul rival, al celor care abia veniseră, se retrage spre ieșire, inclusiv Marius Costăchescu.

Crima a fost comisă în fața clubului

Violențele se mută apoi afară, unde o altă cameră de supraveghere a filmat scenele soldate cu crimă. La doar 1 minut după încăierarea din bar, Marius Costăchescu este bătut cu sălbăticie și înjunghiat. Tânărul de 25 de ani a alunecat pe zăpadă în timp ce fugea împreună cu ceilalți din grupul său cu care a fost în club.

El a fost ajuns din urmă de rivali. Un individ l-a lovit cu pumnii și picioarele, în timp ce Marius Rusu l-a înjunghiat. Un al treilea individ a venit apoi și, de asemenea, a lovit victima. Tânărul de 25 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de 11 ori.