Doi adolescenţi, de 15 şi 17 ani, sunt cercetaţi pentru uciderea unui taximetrist din Lugoj, în urmă cu o săptămână. Cadavrul a fost descoperit ieri la marginea unei păduri din zona localităţii Sinersig.

Victima a preluat o comandă în comuna Darova, judeţul Timiş, unde l-au aşteptat tinerii. Băiatul cel mai mare l-ar fi înjunghiat pe taximetristul din Lugoj, imediat după ce s-a urcat în maşină. 

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au reuşist să-i prindă pe cei doi tineri după ce au verificat camerele video din zonă. Primarul localităţii timişene Darova, Sorin Tilihoi, susţine că cei doi suspecţi erau de mai mult timp în vizorul poliţiei. 

Vezi 3 imagini în Galerie

"Chemarea taxiului a fost înregistrată şi aşa şi-au dat seama că nu este vorba despre o persoană matură. Am depistat exact momentul în care aceştia au venit şi au chemat taxiul. Taxiul a stat 4 minute pe loc, apoi altcineva s-a urcat la volan", a declarat edilul.

Imagini cu momentul în care cei doi puşti urcă în taximetrul şoferului din Lugoj:

După atac, cei doi adolescenţi ar fi furat banii şi mobilul taximetristului. Apoi, s-ar fi plimbat cu maşina, pe care au abandonat-o atunci când a rămas fără benzină. Trupul victimei a fost găsit la marginea unei păduri de un bărbat care a alerat autorităţile. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Cei doi puşti ucigaşi din Darova au fost prinşi şi duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind cercetaţi pentru omor calificat.

Tânărul de 17 ani este anchetat într-un alt dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.