Un accident teribil produs în comuna Unirea, judeţul Bistriţa Năsăud, în care au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două autoturisme, a fost surprins de o cameră aflată pe bordul uneia dintre maşini.

Accidentul în lanţ s-a produs pe DN 17, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, în faţa Pensiunii Sheriff, din localitatea bistriţeană Unirea.

Articolul continua dupa recomandari

Taximetrul a vrut să vireze la stânga, dar a fost lovit din spate de un microbuz cu o maşină pe platformă. În urma impactului, a fost proiectat pe celălalt sens de mers, în faţa unei basculante încărcate cu nisip. 

Încercând să evite impactul, şoferul basculantei a tras de volan, însă a lovit şi taximetrul şi un alt autoturism care circula regulamentar. S-a oprit în cele din urmă pe marginea drumului, unde a rupt un semn de circulaţie şi a fost la un pas să ajungă cu încărcătură cu tot în pârâu. 

Unul dintre şoferii implicaţi în accident a surprins momentul impactului deosebit de violent chiar cu camera sa de bord.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

În total, în cele patru autovehicule s-au aflat 8 persoane, care însă au refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale la faţa locului.