Majoritatea copiilor, răniţi în accidentul rutier de la Perşani şi internaţi în spitalele unde au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, vor fi externaţi sâmbătă, 18 iunie.

“De la Spitalul Clinic de Copii vor fi externați după ora 12.00 un număr de 11 din cei 12 copii. Unul care este operat va mai rămâne câteva zile în spital, dar este în afara oricărui pericol. De la Spitalul Militar, trei au fost externați vineri seara, iar doi urmează să plece azi. Dintre cei patru copii internați la Spitalul Sf. Constantin, trei vor fi externați sâmbătă. Pentru o fată care ar avea nevoie de operație se așteaptă acordul părinților. Dacă vor dori să fie operată la spitalul din Brașov, va rămâne în continuare în grija medicilor, dacă nu, va fi externată”, a precizat prefectul Ciprian Băncilă.

Articolul continua dupa recomandari

La Spitalul Clinic Județean de Urgență mai sunt internate un număr de șase persoane, dintre care una este la terapie intensivă, dar starea ei s-a ameliorat ușor.

Toți cei internați în acest spital vor mai rămâne câteva zile pentru că au avut politraumatisme multiple care necesită mai multe zile de spitalizare, a mai spus sursa citată.

sursa: AGERPRES