Invențiile din domeniul sănătății au fost printre cele mai căutate produse la Târgul de tehnologie de la Las Vegas. Masca de autohipnoză, pantofii inteligenți pentru seniorii care riscă să se rătăcească, dispozitivul de monitorizare a somnului au fost doar câteva dintre sutele de inovații care au stârnit admiraţia vizitatorilor.

Neagră şi cu un elegant design futurist, toaleta revoluţionară denumită Lumi i-a cucerit pe amatorii de tehnologie. Mai ales că vine la pachet cu un set de funcţii incredibile: îşi încălzeşte singură colacul, îşi aprinde luminile incorporate, trage apa, iar sfârşit. lasă capacul jos. Şi totul, cu ajutorul unor comenzi vocale, transmise tot de ea.

Articolul continua dupa recomandari

Unul dintre cei mai mari producători auto din lume, Toyota, le-a propus iubitorilor de tehnologie magazinul mobil. Acesta va revoluţiona nu doar ideea de cumpărături, ci şi de home delivery.

Mini-camionul beneficiază de un spaţiu generos şi poate fi transformat cu uşurinţă într-un restaurant sau chiar hotel mobil.

Vizitatorii s-au lăsat cuceriţi şi de micuţele maşinării pe nume Luca. Roboţeii sunt pregătiţi să-şi intre în rolul de educatori sau chiar de părinţi, pentru că au abilităţi uimitoare:

Pur şi simplu îi dai o cărticică colorată, iar Luca poate citi poveştile cu voce tare. Le poate citi poveşti copiilor, spune Leeno Young, inginer

Cu un design complex şi funcţii revoluţionare, Forpheus este alegerea perfectă pentru amatorii de tenis de masă. Robotul este un veritabil instructor de ping-pong.

Forpheus nu numai că este un as al tenisului de masă, dar are şi capacitatea de a-şi evalua adversarul. Este atent la mingea de ping-pong, dar este atent şi la jucător. Robotul se foloseşte de funcţia de recunoaştere facială şi de inteligenţa artificială pentru a citi limbajul corpului şi pentru a determina cât de bun este un jucător.

Valiza capabilă să meargă singură, în timp ce evită obstacolele, a făcut şi ea furori la târgul de tehnologie din Las Vegas.

Echipată cu alarmă antifurt, valiza are încorporată şi o baterie internă ce poate fi folosită la încărcarea telefonului mobil.

Poate recunoaște fața proprietarului și poate urmări persoana cu ajutorul unei tehnici de calcul. Cu această valiză, o persoană poate face o călătorie în timp ce vorbește la telefon şi ține în mână o ceașcă de cafea.

În total 20 de mii de produse au fost prezentate la târgul de tehnologie din Las Vegas.