Scene brutale în faţa unui post de poliţie din judeţul Vaslui! Doi agenţi au fost filmaţi în timp ce lovesc cu pumnul un bărbat şi încearcă de mai multe ori să-l imobilizeze. Într-un final, au reuşit să-l ducă la secţie, unde l-ar mai fi bătut o dată, acuză soţia lui.

Scena violentă a avut loc chiar în faţa postului de poliţie din Pochidia, Vaslui, unde agenţii au adus un bărbat cu maşina. Când individul a coborât, unul dintre poliţişti s-a repezit la el şi l-a lovit cu pumnul. A intervenit şi colegul lui şi împreună l-au pus la pământ. În încercarea de a-l imobiliza, agenţii l-au izbit apoi de perete.

Articolul continua dupa recomandari

Ciprian Veleag, localnic: După felul în care a dat din mâini, omul spunea: "Nu vreau să dau declaraţii!". Cert e că se întorsese cu spatele să plece.

După ce l-au încătuşat, poliţiştii s-au luptat cu el câteva minute, până au reuşit să-l ducă înapoi la maşină. Într-un final, bărbatul de 41 de ani a ajuns la sediul Poliţiei din Bârlad. Soţia lui spune că acolo a fost bătut din nou, până a avut nevoie de Salvare.

Daniel Ungureanu, purtator de cuvant SAJ Vaslui: A găsit pacientul conştient şi stabil hemo-dinamic, dar prezentând o echimoză, adică o marcă truamatică la nivelul extremităţii cefalice şi dureri abdominale.

Misiunea poliţiştilor a început după ce o femeie din sat i-a anunţat că individul respectiv a atacat-o cu o furcă. În faţa agenţilor, bărbatul a refuzat să se legitimeze.

Margareta Nechifor, soţie: A vrut să-l prindă pe soţul meu de mâini, soţul s-a ferit, + şi-a picat jos domnul poliţist. L-a luat de după gât aşa şi l-a bruscat în maşină.

Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui: Nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, coborând din maşină şi devenind agresiv atât verbal cât şi fizic. Totodată, acesta a adresat injurii celor doi agenţi de poliţie, încercând să şi lovească.

Localnicul a fost arestat pentru 30 de zile pentru ultraj. În schimb, cei doi poliţişti nu sunt deocamdată cercetaţi pentru nimic.