Crimă din cauza băuturii, în judeţul Vaslui. O femeie de 67 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei, un bărbat cu 15 ani mai tânăr. Cei doi locuiau izolaţi, într-un canton silvic. După ce a ucis-o, individul a sunat singur la 112 şi a anunţat ce a făcut. El a fost reţinut şi va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cei doi locuiau într-un canton silvic de care aveau grijă, aflat într-o zonă izolată, unde, în afară de pădurar, nu ajungea nimeni. Aseară, după ce au băut bine, s-au luat la ceartă.

Articolul continua dupa recomandari

Într-un acces de furie, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe bătrână. Când a văzut că a ucis-o, şi-a dat seama ce a făcut şi a anunţat poliţia, ca să se predea.

Individul este cunoscut ca fiind un om paşnic.

Localnic: Era un bărbat bun. Noi lucrăm de 2 ani de zile cu dânsul. Nu părea agresiv, nu. Ce s-o fi întâmplat între dânşii. De câte ori am venit la treabă, nu i-am auzit să se certe sau...

Din pădure, trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat cu căruţa până la maşina Serviciului de Medicină Legală.

Tot aseară, criminaliştii din Vaslui au fost anunţaţi despre un alt caz de violenţă petrecut în judeţ. Un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat de un alt individ, într-un conflict izbucnit tot pe fondul consumului de alcool.

Cum starea rănitului era critică, acesta a fost dus direct în sala de operaţii a Spitalului din Huşi. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.