Carambol în municipiul Vaslui. Şase maşini au fost distruse după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure. Maşina pe care o conducea avea volanul pe dreapta.

A acroşat un autoturism în dreptul unui semafor, iar în urma impactului cele două autovehicule au fost proiectate în alte patru parcate pe marginea drumului. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt însemnate.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a produs pe un bulevard din centrul Vasluiului, în jurul orei 20. Primele informaţii arată că şoferul de 28 de ani care a provocat carambolul a intrat brusc de pe prima pe a doua bandă, unde a acroşat o altă maşină. Deocamdată nu e clar dacă simpla neatenţie a fost de vină.

Impactul violent a proiectat cele două autovehicule în patru maşini parcate pe marginea drumului.

O adolescentă din maşina care a provocat accidentul a fost rănită uşor, dar a refuzat transportul la spital. Şi alte persoane au suferit atacuri de panică, dar nimeni nu a fost rănit grav.

Martorii i-ar fi reproşat conducătorului auto că avea viteză foarte mare şi că nu a vrut să încetinească în momentul în care a văzut că drumul se îngustează. Oamenii legii i-au testat pe cei doi şoferi implicaţi cu aparatul etilotest.

Purtător de cuvânt IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță: Neasigurarea corespunzătoare la schimbarea benzii de circulaţie este cauza producerii unui eveniment rutier, în centrul municipiului Vaslui, în urma căruia au fost avariate şase autoturisme. Conducătorii auto implicaţi în tamponare nu consumaseră alcool.

Pagubele sunt însemnate. Cei doi şoferi au fost duşi la audieri de poliţişti, iar ancheta va stabili cine va plăti reparaţiile.