Ultimul clopoţel a sunat astăzi în toată ţara. Absolvenţii claselor a douăsprezecea au avut lacrimi în ochi când au auzit pentru ultima oară catalogul şi şi-au luat rămas buni de la cei care i-au îndrumat în cei mai importanţi ani ai lor.

Zeiţe, egipteni şi mafioţi. Înainte de a se striga pentru ultima oară catalogul, absolvenţii de la Liceul Ion Luca Caragiale au transformat Calea Dorobanţi într-un podium de defilare.

Articolul continua dupa recomandari

Cel mai emoţionant moment din Bucureşti a fost cu siguranţă momentul în care s-a intonat imnul liceului. Nu doar elevii au avut atunci lacrimi în ochi, dar şi părinţii lor.

Emoţiile s-au resimţit şi la Constanţa, mai ales în ceea ce priveşte alegerea ţinutelor. Asta pentru că e un moment unic în viaţa lor. Cu accesorii îndrăzneţe, culori vii şi atitudine din belşug.

Absolvenţii claselor a 12-a au de monstrat că pot fi frumoşi, deştepţi, dar şi mereu în pas cu moda.

Piesa vestimentară nelipsită a fost roba, în rest fetele au ştiut cum să iasă în evidenţă prin accesorii şi încălţăminte.

Şi la Târgu Mures, adolescenţii au pus accentul pe ţinute. Rochiile pentru bal sunt pregătite.

Fie că sunt fete sau băieţi, absolvenţii au optat pentru vestimentaţii în culori la modă, elegantă şi în croiuri care să-i avantajeze.

Absolvenţii de astăzi vor lua calea facultăţilor din ţări precum Anglia sau Franţa. Au mai multe oportunităţi acolo, spun ei, dar au promis că se vor întoarce pe tărâmuri neaoşe pentru a perfoma aici pe viitor.

Pe 25 iunie începe bacalaureatul. Dar tinerilor nu le stă acum gândul la lucruri serioase. Au câteva zile doar pentru a marca acest moment special. 

Absolvirea, balul, petrecerile cu prietenii de la 18 ani şi nopţile de vis pe care să nu le uite niciodată.