Un bărbat din Prahova, dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, a fost împuşcat de poliţişti după ce respectivul a fost prins în flagrant în timp ce dădea o spargere.

Pentru că nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor şi a încercat din nou să fugă, agenţii au fost nevoiţi să facă uz de armă, împuşcându-l pe acesta în braţ.

Articolul continua dupa recomandari

Hoţ împuşcat de poliţişti, în Prahova

Polițiștii din Boldești-Scăeni au fost alertați, vineri seară, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracție într-un imobil din localitatea Zamfira, comuna Lipănești.  La fața locului, echipajul a depistat în flagrant un bărbat care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăți private. La vederea polițiștilor, individul a încercat să fugă, pentru imobilizarea sa oamenii legii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare, a anunțat IJP Prahova, citat de actualitateaprahoveana.ro.

Bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Bărbatul împuşcat este un prahovean de 48 de ani pe numele căruia fusese emis, anterior, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de la care acesta se sustrăgea. Bărbatul, dat în urmărire generală, fusese condamnat pentru furt calificat.