Situaţie incredibilă într-un platou de televiziune! Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta i-a tras un pumn în gură unui senator USR. Incidentul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu a izbucnit într-o pauză publicitară. Palada nu şi-a mai putut stăpâni nervii după ce senatorul l-a făcut "nesimţit". 

În timpul pauzei de publicitate, camera de luat vederi era îndreptată pe moderatoarea emisiunii. Sunetul era oprit, însă pe buzele prezentatoarei se pot citi strigătele disperate.

Articolul continua dupa recomandari

Apoi, prin cadru trece sociologul Mirel Palada, scos din platoul emisiunii de unul din agenţii de pază. Totul a pornit de la o jignire. Senatorul Mihai Goţiu l-a numit nesimţit după ce l-a întrerupt de mai multe ori din vorbit.

"I-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică afost şi faptul că m-am săturat de astfel de politicieni nesimţiţi", spune Mihai Goţiu. 

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta acuzat că a aplicat politica pumnului, este fost rugbist şi, de câțiva ani, practică arte marțiale japoneze. După emisiune, victima sa a mers la spital.

"Diagnostic agresiune declarativ, adică am declarat-o eu: contuzie buză superioară dreapta, contuzie gamba dreapta cu escoriaţie locală. Acolo, în momentele de învălmăşeală cred că m-am lovit de un scaun", mai spune senatorul USR.