Patru indivizi i-au blocat cu maşina, i-au spart geamurile şi l-au lovit în repetate rânduri. Mama victimei a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutorul. Poliţiştii încearcă să îi găsească acum pe agresori.

Totul s-a întâmplat în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Rovine.

Articolul continua dupa recomandari

Mama victimei: Eram în maşină împreună cu fiul.. Am plecat de la bloc. După două minute ne-am pomenit cu o maşină Audi gri metalizat cu numere galbene de Anglia că au venit, au dat cu spatele, ne-au lovit maşina. Au coborât patru ţigani, sau rromi, sau cum vreţi să le spuneţi, sau huligani, cum vreţi să le spuneţi, cu bâte.

Înarmaţi cu bâte şi săbii cei patru agresori au spart geamurile maşinii şi l-au lovit în repetate rânduri pe tânărul aflat la volan.

Mama victimei: Au vrut să îmi deschidă şi mie portiera. Probabil să dea şi în mine, nu ştiu. Nu ştiu cine sunt aceşti oameni.

Femeia a reuşit cu greu să apeleze numărul de urgenţă 112 şi să ceară ajutorul poliţiei.

Mama victimei: Când au auzit că eu vorbeam cu 112 au fugit, după aceea s-au întors. Băiatul a ieşit din maşină, l-au fugărit puţin.

Purtator de cuvant IPJ Dolj - Mihaela Gîrd: Din primele verificari efectuate a rezultat ca 4 barbati au agresat un tanar de 28 de ani din Craiova, lovind de asemenea autovehicolul acestuia cu obiecte contondente

Alertaţi de strigătele femeii, câţiva vecini au ieşit să vadă ce se întâmplă.

Anchetatorii spun că atacatorii se cunoşteau cu victima. Un incident asemănător a mai avut loc, tot în cartierul Rovine, în Ajunul Crăciunului. Atunci un individ mascat a deschis focul asupra unor oameni. Nici până acum nu a fost prins.