Un român şi-a găsit tânăra iubită, tot româncă, fără viaţă, în casa în care locuiau, în Spania. Poliţia a luat în calcul toate posibilităţile şi anchetează cazul ca fiind unul de moarte suspectă.

Românul a dat alarma vineri după-amiază, când a sunat la poliţia din Caspe, Zaragoza, şi a anunţat că iubita lui, o româncă de 32 de ani, identificată după iniţialele E.E.B., e moartă, în casă.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au ajuns rapid la adresa indicată, dar au avut nevoie de un interpret, pentru că românul nu vorbea coerent limba spaniolă. El le-a povestit agenţilor că a găsit-o pe iubita lui spânzurată.

Pe corpul femeii erau vizibile urmele ştreangului şi poliţiştii au tratat cazul ca pe unul de moarte suspectă, luând în calcul inclusiv o crimă comisă chiar de iubitul tinerei românce. 

ABC scrie însă că sâmbătă surse din anchetă au declarat că se exclude posibilitatea unei crime şi se analizează o sinucidere, cel mai probabil românca spânzurându-se. Nu e nimic oficial, încă, şi doar autopsia va arăta cu exactitate cauza morţii.