O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 13, în judeţul Braşov, şi în care au fost implicate cinci autovehicule, între care şi un tractor.

Accidentul a avut loc pe DN 13, la intrarea în localitatea braşoveană Feldioara.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 56 ani conducea un tractor cu remorcă dinspre Brasov către Rupea, iar la un moment dat, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, autovehiculul a lovit în partea din spate un autoturism aflat într-o coloană de maşini care aştepta la un semafor situat la intrarea în localitatea Feldioara.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în cel aflat în faţă, care, la rândul său, a lovit o a treia maşină care a fost strivită sub un TIR.

Şoferiţa autoturismului lovit de tractor a murit, iar şoferul celei de-a treia maşină implicată în accident a fost rănit grav.

De asemenea, doi bărbaţi - şoferul celei de-a doua maşini implicate în accident, precum şi şoferul tractorului, responsabil de producerea accidentului - au fost răniţi.

Toţi răniţii au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Sursa: News.ro