Un nou accident grav s-a produs în Buzău, în această dimineaţă, după ce marţi seară două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Miercuri dimineaţă,  un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit pe şoseaua de centură a Buzăului, iar cinci persoane, printre care trei copii, au fost rănite.

Articolul continua dupa recomandari

Autoturismul, înmatriculat în Ucraina, circula dinspre Râmnicu Sărat spre Bucureşti, iar la un moment dat a derapat, a acroşat un parapet, apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene (IPJ) Buzău.

Victimele, care erau pasagere în autoturism şi au rămas încarcerate, sunt doi adulţi în vârstă de aproximativ 35 de ani şi trei copii de 3, 6 şi 10 ani.

Conform reprezentanţilor IPJ Buzău, circulaţia în zona producerii accidentului este blocată, iar răniţii primesc îngrijiri medicale, în prezent necunoscându-se starea acestora.

La faţa locului a ajuns un echipaj de decarcerare şi mai multe ambulanţe care îi vor transporta pe cei cinci răniţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.