Un militar din Dej e dat dispărut, după ce a sărit în mare, la plaja Corbu, să salveze doi copii care se înecau. Petrică e tatăl a două fetiţe care îl aşteaptă acasă. Hainele, actele lui, portofelul şi cheile au fost găsite luni după-amiază pe plaja de la Corbu.

Un adolescent de 14 ani e dat dispărut de duminică, după ce a intrat în apa mării la Corbu. Luni la prânz, soţia unui militar din Dej, Petrică C., a sunat la poliţie şi disperată a anunţat că de mai bine de 12 ore şoţul ei nu mai răspunde la telefon.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul în vârstă de 48 de ani era în învoire duminică, alături de mai mulţi colegi de la unitatea militară din Dej, ei fiind în misiune la Capul Midia, unde efectuau exerciţii. Din câte se pare, Petrică a fost martor a incidentului în care băiatul de 14 ani şi un prieten au intrat în mare şi au părut că se vor îneca şi a sărit să îi salveze.

Poliţia din Constanţa a aflat abia luni seara de incident şi de dispariţia militarului. Între timp soţia acestuia a ajuns de la Dej la Corbu. Cei doi au acasă două fetiţe, cea mai mică dintre ele de nici un an. Copilele nu ştiu ce s-a întâmplat cu tatăl lor. 

Scafandii sunt în acest moment pe plaja din Corbu, căutând şi trupul băiatului de 14 ani dispărut duminică şi încă negăsit. Din păcate, marea este extrem de agitată, s-a schimbat vântul şi curenţii sunt foarte puternici în zona Corbu, astfel că e foarte posibil ca deocamdată căutările să fie sistate.