Informaţie şocantă în cazul crimei de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani a fost batjocorită şi ucisă cu sălbăticie. Se pare că anchetatorii maramureşeni au un prim suspect, un fost preot de aproximativ 50 de ani!

Bărbatul a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit libertatea.ro, unul dintre localnici le-a spus anchetatorilor că în seara dispariției Esterei, copila care se juca în fața blocului în care locuiește, a fost văzut un bărbat cu semnalmentele suspectului care ar fi plecat cu micuța ținând-o de mână.

Vezi 3 imagini în Galerie

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Maramureş a declarat la Antena 3 că nu confirmă şi nici nu infirmă informaţia potrivit căreia un prim suspect în cazul crimei din Baia Mare este un fost preot.

"La acest moment nu va pot confirma sau infirma această informaţie. Colegii mei verifică toate pistele posibile.

Nu vă pot spune cu certitudine despre un eventual suspect.

Vă pot spune că de aseară, colegii de la Parchetul Maramureş, ajutaţi de poliţia juduciară şi medicii legişti depun o muncă asiduă pentru identificarea autorului sau autorilor.

Se continuă identificarea altor martori, sunt mai multe piste pe care se lucrează şi pe care colegii noştri le verifică astfel ca în scurt timp să fie identificat autorul teribilei crime", a spus Bogdan Gabor, purtator de cuvânt al Parchetului Maramureş.

Vezi 3 imagini în Galerie