Un copil de 12 ani a fost înjunghiat la locul de joacă, în Iaşi. Băiatul a fost atacat sălbatic cu cuţitul de trei adolescenţi, care mai întâi l-au lovit. Cei trei au vrut să îi fure o boxă audio portabilă.

Un copil de 12 ani a fost lovit, apoi înjunghiat, vineri seară, pe un teren de sport din municipiul Iaşi, de către alţi copii, victima fiind transportată la Spitalul "Sfânta Maria" din municipiu. Incidentul s-a petrecut pe strada Cicoarei din Iaşi, într-o zonă cunoscută ca având o rată ridicată a infracţionalităţii.

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul era la joacă, împreună cu un prieten, pe un teren de sport. Brusc au apărut trei tineri de etnie romă, şi ei minori. Îi puseseră gând rău, ca să-i ia boxa audio pe care o avea la el. L-au lovit cu picioarele în cap şi l-au înjunghiat cu cuţitul în picior, apoi au dispărut. Speriaţi, cei doi copii au fugit la un spital privat din apropiere. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii de aici au sunat la 112. 

Copilul rănit se află în afara oricărui pericol, iar medicii susţin că nu necesită intervenţia chirurgicală.

Reprezentanţii Poliţiei ieşene susţin, într-un comunicat de presă, că au început cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal, însă nu au precizat dacă cei trei agresori au fost identificaţi.