Un bărbat din satul Lazu, comuna Agigea este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru tentativă de omor. Conform anchetatorilor, individul ar fi încercat să își omoare fiul vitreg, lovindu-l de mai multe ori în cap cu o bară metalică.

În urma loviturilor primite, victima a suferit răni grave la cap, în urma cărora ar fi putut să își piardă viață. Tânărul a scăpat cu viață, dar, afirmă medicii legiști, a căpătat o invaliditate permanentă.

Articolul continua dupa recomandari

Astăzi, procurorii au formulat o propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia constituţională de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil“, afirmă procurorii.