Un bolid de lux a ars la Galaţi, lângă o benzinărie. Poliţia a descopeit că maşina a fost lovită cu o sticlă incendiară şi a deschis o anchetă. Pagubele sunt de aproape 10.000 de euro.

Incendiul a fost semnalat vineri noaptea, în jurul orei 2:00, lângă o benzinărie de pe Strada Domnească din Galaţi. La fața locului, a ajuns de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Galați, iar pompierii au lichidat flăcările în doar câteva minute. Compartimentul motor al autoturismului, marca Porsche, și roțile din față au ars, iar bordul mașinii a fost deteriorat.

Articolul continua dupa recomandari

"S-a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe strada Domnească nr. 160. Flăcările se manifestau la compartimentul motor și la roțile din față ale autoturismului. Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la întreaga mașină. Din primele verificări, s-a stabilit că a fost vorba despre o acțiune intenționată, cel mai probabil o sticlă cu benzină, care a produs și o explozie. Cazul a fost preluat de poliție.", ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Galați.

Proprietarul mașinii s-a ales cu o pagubă de aproximativ 40.000 de lei, iar bunurile salvate au o valoare de aproximativ 20.000 de lei. Polițiștii gălățeni au deschis o anchetă și încearcă să îl identifice pe cel vinovat de incendierea mașinii.