Un bărbat care se jurase de câteva săptămâni că nu mai bea a fost găsit pe câmp, fără suflare, la Milişăuţi. Vecinii s-au îngrozit când l-au văzut. Bărbatul avea mai multe răni la cap. Poliţia cautpă acum doi bărbaţi suspecţi de crimă.

Bărbatul a fost găsit duminică de dimineaţă pe un loc viran din comuna suceveană Milişăuţi, de un vecin. Gheprghe Zaharia avea 44 de ani şi de săptămâni bune se jurase că nu mai bea. Se pare că în noaptea de sâmbătă şi-a încălcat jurământul.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii spun că victima, Gheorghe Zaharia, era un bărbat muncitor, care nu se dădea în lături de la a lucra cu ziua prin vecini. Urma să plece în zilele următoare la muncă în Germania, iar de câteva săptămâni se jurase că nu mai consumă alcool. Însă întâlnirea cu niște rude dintr-un alt sat l-au împins din nou în patima băuturii. 

Vezi 4 imagini în Galerie

A băut sâmbătă după amiază și seara cu un văr și cu un nepot. Au mers apoi acasă la un frate de-l victimei. Noaptea târziu au plecat de acolo şi au luat-o peste locul viran.

Mai mulți vecini spun că au auzit scandal, însă le-a fost frică să iasă afară, fiind întuneric. Dimineață, bărbatul zăcea la câțiva metri de gospodăriile vecinilor, fără suflare. Se pare că a fost lovit în cap cu un obiect contondent.