Hoţii nu se tem de nimeni. O demonstrează un bărbat care a fost surprins în timp ce jefuia vestiarul asistentelor din Spitalul Judeţean Arad. Cu toate că spitalul este păzit non-stop, bărbatul a reuşit să intre în zona destinată personalului medical.

Individul a fost surprins de o angajată, a fost urmărit pe holurile spitalului, dar a reuşit să se facă nevăzut în noapte. Poliţiştii nu au reuşit încă să-l identifice.

Articolul continua dupa recomandari

Nu se luminase bine de ziuă când bărbatul a intrat în spital. A trecut liniştit pe lângă pază, a urcat a etajul doi, apoi s-a strecurat în vestiarul asistentelor de la Terapie Intensivă. A reuşit să spargă şapte dulapuri până când a fost surprins de o asistentă.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Arad: un barbat necunoscut, deocamdata, a intrat in vestiar dimineata in jurul orei 5. a ravasit o parte din dulapioarele pe care le vedeti aici.

Odată descoperit, individul a încercat să o intimideze pe femeie. Când aceasta i-a cerut socoteala pentru ce făcea, bărbatul a luat-o la fugă pe hourile spitalului. Pe urmele lui au pornit asistenta, dar şi doi agenţi de pază.

Radu Racovita sef paza Spitalul Judeţean Arad: Agentii de paza au fugit dupa el, nemaiputand sa il prinda, iesind afara si era intuneric. S-a demarat o ancheta interna.

După o cursă nebună prin spital hoţul a reuşit să scape cu prada: mai multe obiecte personale şi cheia unei maşini.

Claudia Iuga purtător de cuvânt IPJ Arad: Se efectueaza cercetari pentru identificarea autorului precum si luarea masurilor legale de catre unitatea de parchet competenta.

Dacă va fi prins individul riscă să petreacă până la 3 ani după gratii.