Clipe de groază la metrou! Un bărbat a fost prins între uşile unui vagon şi târât zeci de metri pe peron, până în tunel. Martori la scenă, călătorii aflaţi în staţia 1 Mai au început să ţipe, însă conductorul nu i-a auzit. A frânat abia după ce oamenii au apăsat butonul de alarmă. Un martor a filmat momentele înfiorătoare. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Metroul pleacă din staţie şi-l târăşte pur şi simplu pe peron pe bărbatul prins pe jumătate între uşile vagonului.

Articolul continua dupa recomandari

Martori la scenă, ceilalţi pasageri ţipă disperaţi, iar un bărbat aleargă în urma garniturii, în încercarea de a-i atrage atenţia mecanicului să oprească. Însă trenul continuă să meargă, în timp ce pasagerul se loveşte de oglinda de la intrarea în tunel. Metroul opreşte abia după zeci de metri.

Martor: A trecut metroul pe lângă mine, târând un bătrân, mă rog, un domn mai în vârstă decât mine care era cu piciorul între uşi

Scena cumplită s-a petrecut la ora 4 şi un sfert după-amiză, în staţia 1 Mai. Martorii povestesc că bărbatul a vrut să urce în metrou, moment în care uşile s-au închis brusc prinzându-i piciorul drept.

Martor: A pornit repede, după ce se spune cu închiderea uşilor, mai stau un pic. A pornit cu o viteză, nu ştiu unde se grăbea.

Bărbatul prins între uși la metrou a țipat, dar nu a fost auzit

Un echipaj ISU pe motocicletă, care se afla în apropiere, dar şi o ambulanţă au ajuns imediat la staţia de metrou, dar, spre surpriza salvatorilor, nu au mai găsit victima. Bărbatul, de aproximativ 50 de ani, a fost ajutat de două persoane să coboare şi a plecat.

Pentru că bărbatul a plecat pe picioarele lui, poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, fac audieri şi mai târziu o să cerceteze şi trenul.

Reprezentanţii Metrorex au o explicaţie pentru accident.

Comunicat Metrorex: "Un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa către Străuleşti, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din staţie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron. Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acționând sistemul de frânare de urgență"

Conductorul metroului a fost chemat la declaraţii la Poliţia de la Staţia de Metrou Unirii să explice dacă senzorul de închidere a uşilor a funcţionat sau nu şi de ce nu s-a asigurat la plecarea din staţie.