Un adolescent de 19 ani a zburat prin parbriz, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit un cap de pod şi un stâlp. Accident extram de violent în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 02.00, în localitatea Mădăras.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Craidorolț, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Sharan, în condiții încă neelucidatea scăpat controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care mașina a fost proiectată într-un stâlp aflat în stânga direcției de mers, pe care l-a rupt în două.

Articolul continua dupa recomandari

Din cauza impactului extrem de violent, tânărul a fost aruncat din mașină. La fața locului au ajuns echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a celor de la SMURD, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Se presupune că tânărul șofer ar fi fost nevoit să facă o manevră bruscă pentru a evita un obstacol apărut pe drum, posibil vreun animal. În orice caz, polițiștii vorbesc despre neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

sursa:presasm.ro