Sute de oameni şi-au luat astăzi rămas bun de la artista Ileana Ciuculete. Cântăreaţa de muzică populară care s-a stins din cauza unei maladii grave a fost plânsă de rude, de admiratori şi de colegi. Cornelia Catanga aproape că a leşinat în biserică şi a fost scoasă cu greu din mulţime.

Ca la un spectacol a fost aplaudată astăzi Ileana Ciuculete. S-au adunat sute de oamenii în faţa bisericii din Chitila, iar alţii s-au strâns şi au aşteptat la cimitirul Străuleşti să îşi ia adio de la artistă. A fost soare şi vreme bună în ziua în care rudele, fanii şi colegii au condus-o pe Ileana Ciuculete pe ultimul drum, cu muzica unei fanfare. 

Articolul continua dupa recomandari

-Vedeţi dumneavoastră? Pe cer sunt multe stele, a dispărut dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei, a spus Elena Merişoreanu.

Soţul artistei nu a plecat nicio clipă de la căpătâiul ei. Iar pe drumul către cimitir, i s-a făcut rău. Aproape leşinată a ieşit din biserică şi Cornelia Catanga. 

Pe Ileana Ciuculete au plâns-o astăzi fanii, apropiaţii şi ceilalţi artişti. 

Printre cei care i-au purtat sicriul a fost şi Serghei Mizil. În timpul slujbei de la cimitir, mama solistei i-a sărutat tabloul. Şi s-a desprins cu greu de loc.

Ileana Ciuculete îşi doarme somnul veşnic lângă un vechi prieten, fostul fotbalist al Rapidului, Nae Manea. 

Ileana Ciuculete a fost una dintre figurile emblematice ale muzicii populare de la noi. S-a stins din viaţă la începutul săptămânii, din cauza unei maladii cumplite despre care ar fi aflat târziu. Şi-a ascuns suferinţa de toată lumea. Chiar şi de cei doi băieţi pe care i-a avut din căsnicia cu Valeriu Sfetcu şi cu care nu ar fi avut legături tocmai cordiale înainte să moară.