Au avut parte de cele mai delicioase preparate pescăreşti, toate pregătite cu atenţie de bucătari iscusiţi. Festivalul racilor şi al fructelor de mare a atras gurmazii ca un magnet. Scoici, sau biban roşu de mare au fost doar câteva dintre delicatese. Cât au scos din buzunar pofticioşii? O porţie de creveţi, de exemplu, s-a vândut cu 35 de lei, iar una de calamar pane cu 30 de lei.

După mesele copiase de Paşte şi grătarele încinse de 1 Mai, românii aflaţi la malul mării s-au reorientat în weekend. Festivalul Racilor şi al Fructelor de Mare i-a atras ca un magnet.

Articolul continua dupa recomandari

Cele mai rafinate reţete au fost puse în practică de maeştrii bucătari, chiar în faţa clienţilor.

Pe lângă preparatele delicioase, chefii le-au oferit şi mici trucuri gurmanzilor pentru ca experienţa culinară să fie una desăvârşită.

Viu colorată, cu un miros îmbietor, paella a fost cel mai aşteptat deliciu. Chiar dacă românii au scos din buzunar 30 de lei pentru o porţie a meritat toţi banii.

Bibanul roşu de mare sau creveţii au costat 35 de lei porţia. Chiar dacă festivalul şi-a închis ieri porţile, cherhanalele de la malul mării sunt abia la începutul sezonului de răsfăţ pescăresc.