Trupe speciale au fost trimise la Călimăneşti, să prindă un urmărit internaţional. Mascaţii au tras focuri de armă, joi de dimineţă, pentru a-l reţine pe infractor.

Zeci de mascați și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au descins la Călimănești joid e dimineaţă, scrie Gazeta Vâlceană. Acțiunea a avut loc în zona Seaca, iar, acolo unde oamenii legii au căutat un bărbat urmărit internațional, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Articolul continua dupa recomandari

Având informaţii că infractorul se ascunde în zona Călimăneşti, poliţiştii nu au mai trimis un echipaj local, după uciderea la Recaş a agentului Cristian Amariei. A fost mobilizate trupele speciale şi mascaţii au descins în zonă, numărul poliţiştilor fiind impresionant.

Bărbatul urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă în zona Seaca. Mascații au fost nevoiți să recurgă la folosirea armamentului din dotare în momentul în care au văzut că individul de etnie romă opunea rezistență. Bărbatul e căutat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat în străinătate.