Familia de proxeneţi a fost ridicată de mascaţi, la primele ore ale dimineţii. Mama, tatăl şi o adolescentă de 16 ani sunt acuzaţi că au exploatat sexual trei minore. Revoltător este că victimele sunt fiicele proxeneţilor.

Clienţii care beneficiau de serviciile copilelor erau mai mulţi bărbaţi, trecuţi de 70 de ani. Până acum, 10 persoane au fost duse la audieri. În acest caz, poliţiştii efectuează percheziţii la mai multe adrese din sectorul 5 al Bucureştiului, dar şi din judeţul Ilfov.

Articolul continua dupa recomandari

Mascaţii au deschins la mai multe adrese din capitală şi Ilfov. Căutau mai multe persoane bănuite că au întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, exploatate chiar de membrii ai familiei lor.

Fetele erau obligate sa se prostitueze chiar de catre mama, tatal si sora lor de 16 ani, care la schimb primeau produse alimentare, sume mici de bani sau chiar telefoane mobile.

Părinţii şi sora mai mare a copilelor agresate au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la audieri. La poliţie au ajuns şi alţi şapte bărbati unii dintre ei ajunşi la vârsta a treia care sunt acuzaţi că ar fi întreţinut relaţii intime cu minorele.

Dacă unii dintre bătrânii acuzaţi au negat orice legătură cu copilele, alţii au preferat să ia peste picior acuzaţiile procurorilor.

Informaţii primite sub anonimat au alertat poliţia care a intrat pe fir şi a urmărit activitatea proxeneţilor. Până acum 10 persoane au fost duse la audieri la Poliţia Capitalei.