Câteva momente de distracţie în trafic pentru trei romi au avut un sfârşit de coşmar. Au şicanat în trafic un motociclist, iar asta s-a transformat într-o poveste demnă de filmele de comedie. "Ţinta" aleasă era un poliţist. Însă nu unul obişnuit. 

Cei trei, aflaţi într-un autoturism BMW, l-au tot şicanat pe omul legii, pe drumul Curtea de Argeș - Pitești, cursa începâd undeva în zona Borlești și sfârșidu-se în intersecția din comuna Bascov. În momentul în care l-au atins cu maşina, acesta s-a hotărât să le aplice o lecţie. 

Articolul continua dupa recomandari

Zis şi făcut! A reuşit să-i pună pe doi dintre ei la pământ, în vreme ce al treilea a fugit. Omul legii, care este polițist în Albeștii de Argeș, se afla în timpul liber. În urma încăierării, a fost lovit în zona brațului, rană pentru care primește acum îngrijiri medicale.

Este vorba de George Fir, un polițist crescut în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoțit  în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. Fost agent argeşean de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), foarte cunoscut ca practicant de arte marțiale și luptător în competiții de tip K1.  Unul dintre monștrii sacri ai Poliției argeșene. 

După ce fusese hărtuit tot drumul dinspre Curtea de Argeș către Pitești și lovit în zona intersecției din Bascov, a fost nevoit să se apere în momentul în care indivizi coborâți din BMW au scos niste bâte și alte scule din dotare. 

Autorităţile au dispus întocmirea unui dosar penal.