Sunt trei morţi şi un rănit în comă, după un accident la Novaci, în Gorj. Cei patru au căzut cu maşina de pe pod, în Gilort, duminică de dimineaţă.

Accident rutier a fost produs pe raza localității Novaci în care a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod și a căzut în râul Gilort. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambarcațiune de salvare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Articolul continua dupa recomandari

În mașină erau 4 persoane, una dintre ele a fost transportată la spitalul din Novaci, iar celălalte trei persoane au decedat.

"Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălţime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate şi una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii vor efectua cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul.", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.