Clubul Bamboo a ars din temelii de trei ori şi a fost demolat de două ori în istoria sa în România. Ultima dată, clubul care poartă în prezent numele Silence, a fost distrus într-un incendiu izbucnit noaptea trecută, în Mamaia.

Fondat în anul 2002, clubul Bamboo a reprezentat un simbol al luxului şi al distracţiei personajelor de bani-gata.

Articolul continua dupa recomandari

Situat pe malul Lacului Tei, clubul Bamboo a fost distrus complet de flăcări, pentru prima dată, în anul 2005.

În luna iunie, terasa din lemn a clubului a fost cuprinsă de flăcări, iar în mai puţin de o oră, clubul format din două clădiri, cu o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi, a fost distrus în totalitate. Investiţia ar fi fost atunci de aproximativ 5 milioane de euro.

În ianuarie 2017, clubul Bamboo a ars, din nou, din temelii. La acea vreme, 44 de persoane au fost rănite, după ce clubul a fost cuprins de flăcări în timpul unei petreceri.

Pompierii s-au luptat cu incendiul timp de 57 de ore.

Istoria clubului Bamboo în Mamaia

Clubul Bamboo a ajuns în Mamaia în anul 2008, atunci când se afla chiar pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului Naţional.

Ridicat fără autorizaţie de construcţie, clubul a reprezentat principalul loc de distracţie din staţiunea Mamaia pentru vedete.

Clubul Bamboo a fost ridicat, în 2008, pe bulevardul MamaiaVezi 3 imagini în Galerie

În anul 2010, clubul a fost demolat chiar de proprietari, după ce aceştia au fost somaţi de autorităţi.

Ulterior, clubul a fost mutat pe plaja din dreptul hotelului Rex, acolo unde a fost ridicat, din nou, fără autorizaţie de construcţie.

În anul 2011, clubul de fiţe a fost demolat cu excavatoarele.

Clubul Bamboo a fost demolat în 2011 de pe plaja Rex din MamaiaVezi 3 imagini în Galerie

În prezent, clubul Bamboo a fost redenumit Silence şi îşi găsise locul în zona cluburilor de fiţe din nordul staţiunii Mamaia, lângă multe alte cluburi celebre.

Noaptea trecută, clubul a fost distrus complet într-un incendiu uriaş despre care pompierii au spus că ar fi fost anunţat prea târziu.

Aproximativ 60 de pompieri s-au luptat toată noaptea cu flăcările care au transformat în scrum clubul de fiţe.

Aceştia au stabilit, la sfârşitul intervenţiei, că incendiul ar fi izbucnit în bucătărie, din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat.