Au fost momente sfâşietoare în Maramureş. Trei din cele patru studente care au pierit în accidentul de la Jibou au fost conduse pe ultimul drum. În satele în care s-au născut tinerele, au venit rudele, prietenii şi colegii de facultate pentru a-şi lua rămas bun. Înmormântarea celei de-a patra studente va avea loc luni.

La Şugatag, un sobor de preoţi şi sute de oameni s-au rugat pentru Mădălina. Aşa cum este obiceiul, cei mai mulţi au venit îmbrăcaţi în straie populare din zona Maramureşului. Lângă cataflac stau mii de flori, lumânări, precum şi toca pe care tânăra de 21 de ani o primise de la festivitatea de absolvire a facultăţii.

Articolul continua dupa recomandari

În Sălsig, Sara, şefă de promoţie la facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca, a fost condusă pe ultimul drum de familie şi colegi.

Oamenii din localitatea Ciocotiş, sunt încă în stare de şoc. Claudia şi iubitul ei aveau planuri de căsătorie.

”Firul de viață s-a terminat! Asta a fost voia lui Dumnezeu”, exclamă o localnică îndoliată.

Maria va fi înmormântată luni. Colegii celor patru fete au decis să anuleze banchetul. Între timp, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Soferita, singura supravieţuitoare, va fi audiată. Poliţiştii vor să afle cum s-a produs accidentul de pe calea ferată. Sunt tot mai multe voci care spun că sistemul acustic ar fi fost defect.