Trei eleve de liceu din Tulcea au fost rănite, astăzi, după un accident rutier în care au fost implicate, pe drum spre liceu.

Accidentul s-a produs pe DJ 222 între localitatea Agighiol şi Tulcea, după ce şoferiţa, o fată în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei.

Articolul continua dupa recomandari

Maşina s-a izbit violent de copac şi apoi s-a răsturnat, iar cele trei fete, în vârstă de 16, 17 şi 18 ani, au fost rănite.

Una dintre ele a rămas încarcerată în maşină, iar pompierii de la Descarcerare au fost nevoiţi să intervină pentru a o salva.

"În dimineața zilei de 29 octombrie a.c, o tânără de 18 , în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 ( Agighiol- Tulcea ) nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila, s-a izbit de un copac , după care s-a răsturnat în liziera de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri. Conducătorul auto poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului", se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Cele trei tinere au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.