Trei copii, între care unul de 4, altul de 5 ani, şi mama unuia dintre ei au murit într-un accident groaznic, lângă vama Albiţa. O maşină a spulberat căruţa în care se aflau 8 oameni, în jurul orei 22.30, miercuri seara.

Accidentul s-a petrecut la 5 kilometri de vama Albiţa, imediat după intrarea în Republica Moldova. Un VW Sharan a intrat în plin, din lateral spate, într-o căruţă în care erau 8 oameni, între care trei copii. Toţi cei trei, o fetiţă de 5 ani, un băieţel de 4 ani şi altul de 16, precum şi mama fetiţei, 25 de ani, au murit pe loc.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Alte două tinere, de 21 şi 26 de ani, precum şi un bărbat de 28 de ani şi un adolescent de 18 ani au fost grav răniţi şi sunt în stare critică la spital. Bărbatul e în comă.

Şoferul vinovat de accident, un cetăţean străin în vîrstă de 34 de ani, după cum scrie presa din Moldova, fără să îi facă publică naţionalitatea, a scăpat cu răni minore şi a fost reţinut. El susţine că din cauza condiţiilor meteo, ploaie, şi a întunericului, nu a văzut căruţa pe şosea, aceasta fiind nesemnalizată.