Tragedie în localitatea Cireșu din județul Timiș, acolo unde un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste el.

Accidentul s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea Cireșu, situată la aproximativ 80 de kilometri de Timișoara.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mulți tineri stăteau de vorbă pe marginea șoselei, iar la un moment dat, un prieten de-al lor a trecut cu mașina pe stradă și a oprit lângă ei.

Aceștia i-au propus să parcheze mașina și să rămână cu ei la o cafea.

Șoferul a încercat să dea înapoi cu mașina, însă nu s-a asigurat la cei care erau în spate. Astfel, mașina a trecut peste unul dintre tineri, iar una dintre roți l-a strivit efectiv pe acesta.

Tragedie într-o localitate din Timiș. Un tânăr și-a ucis un prieten după ce a trecut, din greșeală, cu mașina peste elVezi 2 imagini în Galerie

Tinerii au sunat disperați la numărul unic de urgență 112, iar tânărul rănit a fost transportat de urgență la spitalul din Lugoj, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, notează lugojinfo.ro.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.