Magistraţii de la Judecătoria Constanţa au decis, vineri dimineaţa, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a patru persoane acuzate de comiterea mai multor infracţiuni printre care trafic de droguri şi de minori, dar şi proxenetism.

Întreaga poveste a început în urmă cu două zile, când procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Constanţa au întreprins o acţiune comună pentru dezmembrarea grupării infracţionale.

Articolul continua dupa recomandari

Traficanţii arestaţi preventiv au fost încarceraţi la IPJ Constanţa

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, opt telefoane mobile și şapte cartele SIM, două grindere, două cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Au fost reţinuţi patru membri ai grupării, trei din Techirghiol şi unul din Eforie, toţi cei patru primind, vineri dimineaţa, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Oficial, cei patru sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.

Cei patru au fost încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.