La doar trei luni de la lansarea primei părţi a filmului Venom, a fost confirmată o a doua parte, “Venom 2” în care Tom Hardy îşi va face din nou apariţia.

Am făcut cunoştinţă cu simbiotul cu limba lungă, Venom, în octombrie anul trecut şi, indiferent dacă era vorba de rolul lui Hardy, de poveste sau de faptul că filmul aparţinea francizei Marvel, ecranizarea a fost un succes nemaipomenit.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit caselor de bilete, filmul a câştigat 855.561.876 de dolari în întreaga lume până în prezent, iar în ultimul weekend (5-6 ianuarie) a avut în continuare cele mai mari vânzări în 38 decinematografe.

Deşi criticii nu s-au anunţat interesaţi de filmul Marvel, suma de bani pe care creatorii au obţinut-o vorbeşte de la sine şi, spre sfârşitul anului 2018, s-a confirmat o continuare a primei părţi.

Continuarea filmului Venom

Într-un interviu, scenaristul filmului Venom, Jeff Pinkner a fost întrebat dacă va exista o continuare şi, deşi acesta nu a dezvăluit nimic legat de scenariu, a confirmat că personajul înfricoşător se va întoarce.

“Nu pot spune altceva decât că se întâmplă”

Odată cu dezvăluirea unei continuări pentru Venom, a apărut implicit suspiciunea că rolul principal îi va reveni tot lui Tom Hardy, în caz contrat Marvel ar avea explicaţii de dat despre înlocuirea sa.

Vezi 2 imagini în Galerie

Astfel, Hardy se va întoarce cu siguranță la rolul lui Eddie Brock, jurnalistul al cărui corp devine gazda pentru Venom în timp ce încearcă să preia lumea.

Kasady, mai cunoscut sub numele de Carnage, este un ucigaș psihopat în serie, care a obţinut puteri incredibile prin propria sa creatură simbiotică cu sânge roşu, spre disperarea lumii.

Lansarea filmului Venom 2

Deși nu a fost confirmată o dată de lansare a serialului, Sony ar fi pus deoparte două date pentru anul viitor în vederera lansării, cu un proiect Sony-Marvel nedenumit, pe 10 iulie 2020 și o continuare Sony-Marvel, pe 2 octombrie.

Astfel, filmul Morbius cu Jared Leto ar putea fi lansat în iulie, urmând ca în octombrie să apară Venom 2.