Doi tineri în vârstă de 30 şi 35 de ani au murit, într-o secundă, pe un drum judeţean din comuna Telechiu, Bihor, din cauza unui şofer de TIR, cu puţină experienţă, care a luat o curbă în larg.

Tragedia s-a produs marţi, 5 noiembrie 2019, în jurul orei 23.10, la intersecţia DC 179 cu DJ 108I, în localitatea Telechiu.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi tineri mergeau pe marginea unui drum atunci când au fost efectiv striviţi de un TIR condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi comună cu ei, care a luat o curbă prea în larg şi a ieşit în afara şoselei.

Imediat după ce a trecut peste cei doi tineri, tânărul şofer de TIR şi-a continuat drumul, fără să îi pese că a ucis doi tineri.

Cel mai probabil, el nici nu a realizat că a omorât doi oameni într-o secundă de neatenţie.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri bihoreni au identificat cu operativitate autovehiculul implicat în acidentul rutier şi bărbatul bănuit că l-ar fi condus. Acesta a fost depistat în trafic în localitatea Iernut, judeţul Mureş", se arată într-un comunicat al IPJ Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Tânărul de 24 de ani a fost dus de poliţişti la sediul Serviciului Rutier Bihor, acolo unde a fost înştiinţat că va fi cercetat pentru ucidere din culpă în cazul accidentului din Telechiu.