Scene halucinante, noaptea trecută, în comuna Răzvad, din Dâmboviţa. Un băiat de 20 de ani ar fi călcat intenţionat alţi trei tineri, pentru o datorie. I-ar fi fugărit cu maşina pe un câmp, după care i-ar fi călcat pe rând, pe fiecare dintre ei. 

Un tânăr de 20 de ani ar fi urmărit şi apoi ar fi lovit cu mașina intenţionat alți trei băieţi, la mijloc fiind o datorie mai veche. În schimb, şoferul susţine că atunci când s-a dus să-şi ceară banii, cei trei au sărit să-l bată şi i-au vandalizat maşina.

Articolul continua dupa recomandari

Între timp, unul dintre cei trei tineri s-a ales cu picioarele rupte, un al doilea se pare că are și el fractură, iar a treia victimă e lovită ușor la cap. 

Un tânăr ar fi intrat cu mașina în alți trei băieți, la Răzvad, pentru a se răzbuna că nu și-a primit banii înapoiVezi 5 imagini în Galerie

"Aveau bani să îmi dea și nu mă lăsau să plec, au încercat să îmi spargă mașina, să mă atace, au dat cu pumii în mașină. Nu am avut nicio cale de a pleca de acolo", spune şoferul.

Şoferul susţine că atunci când s-a dus să-şi ceară banii, cei trei au sărit să-l bată şi i-au vandalizat maşinaVezi 5 imagini în Galerie

Şoferul a intrat cu mașina în trei băieți, la Răzvad, pentru că nu și-a primit banii înapoi

Una dintre victime susţine contrariul:

"A venit cu viteză, dar eu m-am aruncat pe capotă și m-a aruncat în boscheți. Apoi a întors mașina, a dat pe câmp peste ăla, după care a venit după mine să mă arunce, dar m-am băgat iar în boscheți. Apoi a plecat".

Una dintre victime spune că a fost lovit cu maşina intenţionatVezi 5 imagini în Galerie

Ceilalţi doi băieţi au fost şi ei răniţi. Spun că tânărul i-a urmărit cu maşina şi i-a lovit intenţionat.

Șoferul a ajuns la poliție pentru audieri.