Scene de o cruzime fără precedent filmate în această dimineaţă pe bulevardul Bucureşti, unul dintre cele mai mari bulevarde din Baia Mare. Trei tineri au fost lăsaţi inconştienţi în mijlocul drumului, după ce au fost bătuţi crunt în faţa unui restaurant. 

În imaginile filmate de un martor se vede cum cei trei tineri cad inconştienţi în stradă sub ploaia de lovituri. Chiar dacă alţi oameni din restaurant ies afară şi încearcă să intervină, bătăuşii nu se opresc. În timp ce unul dintre tineri este ajutat, în spate se vede cum indivizii continuă să-i lovească pe ceilalţi doi tineri cu pumnii şi picioarele. 

Articolul continua dupa recomandari

În înregistrare se aude cum oamenii le spun în repetate rânduri acestora să se oprească, mai ales că nici una din victime nu mai reacţiona. 

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

După câteva minute bune, martorii au sunat la 112 şi mai multe ambulanţe dar şi poliţiştii au venit la faţa locului, scrie presa locală

Cei trei tineri au fost duşi la un spital din Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit ultimelor informaţii, două dintre cele trei victime au rămas internate.

Cât despre bătăuşi, doi dintre ei au fost identificaţi, reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi propuşi pentru arestare preventivă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.