Theodora Becali şi alesul inimii sale, Mihai Mincu, îşi unesc destinele şi în faţa lui Dumnezeu. La această oră, la biserică are loc ceremonia religioasă. După slujbă, urmează petrecerea cu sute de invitaţi, la Palatul Snagov, care a costat o jumătate de milion de euro.

După ce au încins hora în curtea vilei din Pipera pe ritmuri machedoneşti, nuntaşii, socrii şi mirii au plecat spre biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti, acolo unde mireasa a fost aşteptată cu un covor roşu. 

Articolul continua dupa recomandari

Gigi Becali a declarat, în faţa bisericii, că nu are emoţii, dar că este fericit.  

"Sunt fericit, bucuros. Emoţii n-am decât la Sfânta Liturghie, în faţa oamenilor n-am emoţii. Cel mai mare cadou este rugăciunea pe care am făcut-o la Sfânta Liturghie, de dimineaţă", le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor.

Astăzi, Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit religios cu alestul inimii ei, Mihai Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti".

Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită şi este pe placul socrului mic. În primăvară, Gigi Becali declara că e un tânăr înalt, aşa cum îi place lui.

"Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut". Dar am încredere că va face numai bine", declara în martie Gigi Becali.