Teroare cu manele într-un cartier din Cugir, județul Alba. Zi și noapte, tinerii din cartierul Coșbuc ascultă muzică la volum maxim, sparg semințe, consumă alcool împreună cu copii și îi amenință pe toți cei care le cer să dea muzica mai încet.

Oamenii din cartierul Coșbuc din Cugir trăiesc într-o teroare din cauza tinerilor care și-au găsit adăpost între blocuri.

Articolul continua dupa recomandari

Aceștia ascultă manele, sparg semințe, consumă bere și fumează și îi amenință cu bătaie pe locuitorii blocurilor din zonă care le cer să dea muzica mai încet pentru a se odihni sau pentru a-i culca pe cei mici.

"Asta s-a întâmplat, astăzi, la ora 19.00. Am filmat din casă, sperând că o să avem și noi liniște în cartier fără amenințări și injurii la adresa noastră cât și cea a Politiei Române. Ei au imunitate. Noi nu avem nici măcar dreptul de a filma din propria locuință fără să fi amenințat vă imaginați pe stradă cum suntem tratați", a declarat un locuitor al cartierului pentru Observator.

Pe imaginile filmate de oameni se poate observa cum tinerii ascultă manele și îi amenință pe cei care filmează de la geam.

Mai mult, aceștia consumă alcool pe stradă, în timp ce mai mulți copii se joacă în apropiere.