Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cumplitul accident din Timiş, de un şofer care făcea Live pe Facebook, este plânsă de colegi şi profesori. Elevii sunt distruşi de dispariţia prietenei lor.

Au fost momente grele, luni dimineaţă, la secția din Bocșa a Liceului Teoretic Baptist Reşiţa, acolo unde a învăţat, până nu demult, Teodora.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 15 imagini în Galerie

În sala clasei a III-a B, şocul dispariţiei fetei este uriaş.

Colegii au făcut altar din banca în care a învăţat copila de 9 ani, despre care toată lumea spune cât era de frumoasă, cuminte şi talentată.

Vezi 15 imagini în Galerie

Fotografii ale Teodorei, trandafiri albi şi mesaje de adio stau acum pe locul unde cu doar câteva zile înainte stătuse fata al cărei destin a fost curmat brusc într-un accident teribil.

Vezi 15 imagini în Galerie

Elevii, părinţii acestora şi profesorii de la secția Bocșa a Liceului Teoretic Baptist Reşiţa sunt devastaţi de nenorocirea care a îngrozit România şi care a distrus o familie fericită şi împlinită. 

Reamintim că maşina familiei Pănescu din Bocşa a fost spulberată, vineri noapte, în Timiş, de un şofer inconştient care circula cu peste 180 de km/oră şi care era Live pe Facebook

Vezi 15 imagini în Galerie

Autoturismul la volanul căreia se afla Daniel Pănescu circula pe drumul dintre Timişoara şi Moraviţa, când Florin Muntean a lovit un utilaj, apoi a ricoşat pe contrasens, direct în ei. 

Vezi 15 imagini în Galerie

În urma impactului, Teodora, de 9 ani, a murit pe loc, iar frăţiorul ei de 4 anişori este în stare gravă la spital, cu splina şi coloana rupte. 

Vezi 15 imagini în Galerie

Şoferul de 31 de ani, din Oravița, care a provocat tragedia, a murit şi el în accident.

Accidentul a avut loc între Jebel și Voiteg. 

"Am atins-o pe fată și mi-am dat seama că are gâtul rupt"

La două zile de la tragedie, Daniel Pănescu, tatăl copiilor, care se afla la volan când întreaga lui familie a fost spulberată de maşina condusă de Florin Muntean, a făcut primele declaraţii.

Daniel Pănescu a povestit ce s-a întâmplat în noaptea nenorocită de vineri spre sâmbătă.

Vezi 15 imagini în Galerie

Bărbatul spune că se întorcea cu familia din Timișoara și mergeau spre casă, la Bocșa, când s-a întâmplat nenorocirea. Copiii erau fericiți pe bancheta din spate. Tocmai fuseseră la cumpărături și aveau hăinuțe noi.

Acum, rugile bărbatului se îndreaptă spre băiețelul său de 4 ani, care a supraviețuit accidentului, dar a fost supus unor intervenții chirurgicale complicate și se află în continuare internat la Spitalul de Copii din Timișoara.