O tentativă de jaf a avut loc la o bancă din Cluj-Napoca, unde un bărbat înarmat cu un pistol i-a cerut casierului să îi dea banii, dar imediat atacatorul a fugit, fără a răni pe cineva. La această oră, el este căutat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Cluj, poliţiştii au fost anunţaţi joi după-amiază că un bărbat a intrat înarmat într-o bancă din cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii legii care au mers la faţa locului au stabilit că bărbatul a intrat în unitatea bancară înarmat cu un pistol şi a cerut casierului să îi dea banii din bancă. La scurt timp, el a fugit fără a lua vreun ban sau a răni pe cineva.

Conform primelor informaţii, este posibil să fi tras două focuri cu arma respectivă, poliţiştii concluzionând că nu era cu glonţ, ci probabil cu aer comprimat sau cu bile, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească şi acest aspect.

"În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară din Cluj-Napoca a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză", a transmis Poliţia Cluj

Poliţiştii spun că este vorba despre un tânăr de 20-25 de ani, cu constituţie atletică, purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare, iar persoanele care pot furniza informaţii utile în acest ca  sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa poliţia.

La începutul acestei săptămâni, la o bancă din Cluj-Napoca a avut loc un jaf.  Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit i-a ameninţat pe angajaţii băncii, a furat 20.000 de euro, după care a fugit. Atacatorul nu a fost prins până în prezent.