Un taximetrist din Bucureşti, în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa, ieri, chiar în maşină, la volan, după ce a suferit un infarct.

Pentru că maşina acestuia era în mijlocul unei şosele, ceilalţi şoferi au început să îl claxoneze.

Articolul continua dupa recomandari

O femeie care lucrează la o firmă de taxi din Capitală a povestit, ieri, într-o postare pe Facebook, episodul care a revoltat pe toată lumea.

În vârstă de 45 de ani, taximestritul şi-a pierdut viaţa fulgerător, la volanul maşinii, pe un bulevard din Capitală.

Pentru că a suferit un infarct, bărbatul a oprit maşina, în siguranţă, pe mijlocul străzii, însă nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Ceilalţi şoferi au început să îl claxoneze, fără să ştie că taximetristul avea nevoie de ajutor.

"Alergăm înnebuniți din colo-ncoace, disperăm pentru lucruri mărunte, ne certăm pentru părerile altora și ne facem viața un haos. Suntem jigniți cu ușurință de necunoscuți, care își varsă frustrările îndrugând verzi și uscate. Supărările ne iau din zile, răfuieli fără miză ne scurtează viața. Azi un om a murit (...) înconjurat de neoameni care au fost deranjați de faptul că s-a găsit să moară acolo, tocmai acolo. S-a oprit vreunul să vadă dacă e bine? Nu, dă-i naibii de gălbejiți, să moară! Le pasa? A murit! Știu ei prin ce calvar a trecut omul ăla să aibă licența lui, să muncească legal? Știu ei că avea patruzeci și cinci de ani? Nu! Ne pasă? Sper că da. Dumnezeu să-l odihnească în pace", se arată în postarea femeii.