Tatăl care s-a filmat în timp ce îşi lovea cu sălbăticie copiii, în Nicoreşti, Galaţi, a fost dus la audieri. Bărbatul de 41 de ani şi-a agresat băieţelul şi fetiţa pentru a se răzbuna pe soţie.

Potrivit rudelor, tatăl agresor a fost plecat de acasă de dimineaţă. Miercuri seara însă, el a fost dus la audieri de poliţiştii gălățeni. 

Articolul continua dupa recomandari

Individul de 41 de ani din Comuna Nicoreşti a fost adus pentru a da explicaţii anchetatorilor privind fapta extrem de violentă pe care a comis-o. Individul s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii şi a trimis imaginile soţiei, spun apropiaţii. I-ar fui bătut pentru a o forţa să se întoarcă acasă.

Femeia este în Marea Britanie, de 3 luni. După ce imaginile au devenit publice, agresorul s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi i s-a impus un ordin de restricţie. Nu mai are dreptul de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de propriii copii, un băieţel de 2 ani şi o fetiţă de 5 ani. Copiii sunt în grija asistenţilor maternali. Tatăl bătăuş riscă să fie decăzut din drepturile părinteşti, pentru agresiunea comisă.