Tatăl Adrianei, fetiţa de 11 ani răpită şi ucisă la Gura Şuţii, e răpus de durere. El a povestit cum după ce a anunţat dispariţia copilei, anchetatorii au venit la el acasă: "Poliţiştii au zis că eu sunt criminalul".

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a fost răpită vineri şi ucisă la scurtă vreme, corpul ei fiind găsit duminică pe marginea unui drum agricol de lângă comună, în tufişuri. Timp de două zile, sute de oameni, forţe de ordine şi localnici, au căutat-o în zadar.

Articolul continua dupa recomandari

Familia fetei e distrusă de durere, mama ei nu aflase duminică noaptea că Adriana a fost găsită moartă. Tatăl ei a vorbit la Antena 3, la Sinteza Zilei, în exclusivitate: "Sunt terminat! Îți mai arde de altceva? Nu m-a deranjat nimic, oamenii au fost serioși, au făcut ancheta, tot ce le-a stat în putință. M-au întrebat multe.

De trei zile stau numai la mine-n curte. Au venit cu un câine și au zis că la noi în curte e. În loc să caute prin sat, prin casa, pe la toți nenorociții pe aici. Au zis că în curte este criminalul, că eu sunt criminalul. Era să mor! Era să cad jos! Soția a plecat la spital, nici nu știe că este moartă. Vă dați seama că făcea infarct. Nu i-am spus. fiul meu a plecat cu ea la spital.", a spus tatăl Adrianei.

Anchetatorii au reuşit să refacă filmul răpirii şi ucidereii Adrianei Mihaela Ferariu, fetiţa luată cu o maşină de pe drum, când mergea de la şcoală spre casă, vineri după amiază. Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez.