O gaşcă de interlopi certaţi cu legea terorizează o întreagă comună din Vâlcea, oamenilor fiindu-le frică să mai iasă pe stradă. Ultimul episod violent din localitatea Racoviţa a avut loc în urmă cu câteva zile, un tată şi fiul lui fiind bătuţi de mai mulţi indvizi până la leşin.

Tatăl şi fiul acestuia, cu vârste de 50, respectiv 27 de ani, se aflau într-un local din Racoviţa, o comună din nordul judeţului Vâlcea, Ţara Loviştei, când au fost atacaţi de bătăuşi. 

Articolul continua dupa recomandari

Scenele au fost filmate de cei care au fost martori fără să vrea ai episodului violent.

În înregistrarea video publicată de presa locală se vede cum bătăuşii lovesc cu sete, cu pumnii şi picioarele, doi bărbaţi - tată şi fiu - până când aceştia cad laţi pe terasa barului. 

Conflictul ar fi pornit de la faptul că scandalagii i-ar fi cerut unuia dintre bărbaţi un foc să-şi aprindă țigara, acesta nu a avut, motiv pentru care au început să-l bată. 

Tatăl şi fiul acestuia se aflau într-un local din Racoviţa când au fost atacaţi de bătăuşiVezi 2 imagini în Galerie

Bătăuşii din Racovița, reţinuţi pentru 24 de ore

Bătaia a avut loc în 8 iunie, iar pe 10 iunie, polițiștii din Racovița au reținut pentru 24 de ore doi dintre cei trei agresori.

Este vorba de un tânăr, de 25 de ani, și altul de 20 de ani, ambii din comuna Racovița. Ei sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, scriu jurnaliştii de la Ziarul de Vâlcea.

Urmează ca cei doi agresori să fie prezentați judecătorului din cadrul Judecătoriei Brezoi, în vederea luării măsurii arestării preventive. În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea agresor, un tânăr de 17 ani, acesta va fi cercetat în libertate.